Eten en drinken

Top 5 lekkerste Àpres-ski drankjes

Wilt u op wintersport genieten van de àpres-ski drankjes? Lekker uitgaan nadat u een dagje lekker hebt geskied of gesnowboard in de Franse Alpen, dat is zeker mogelijk. En bij uitgaan in de àpres ski hoort natuurlijk ook de ervaring van de beste drankjes, shotjes en atjes. Wij geven u een overzicht van vijf heerlijke drankjes die u geprobeerd moet hebben bij de àpres ski in Frankrijk

 

relax-643645_960_720

Nummer 5. – Bombardino

Een lekker bombardino’tje kan natuurlijk nooit ontbreken. “Waarom niet?”, omdat het inslaat als een bommetje. Heerlijk, wanneer u klaar bent met het gesport in de Franse Alpen en u gelijk een booster wilt krijgen in de club! Wanneer u dit drankje drinkt voelt u de warmte als een ‘bom’ inslaan. Het drankje bestaat uit een heerlijk advocaatje, rum en een lekkere laag met slagroom.

bombardino-italy-mountains-84587

Nummer 4. –  Jenevers 

Een jenever erbij? Zeker weten! Een jenevertje kan niet ontbreken op je àpres ski vakantie.  Een jenever kan je in veel verschillende smaken kopen, hoe meer smaken, hoe beter natuurlijk!

7533447040_5cf41aa376_b

Nummer 3. – Jägermeister

Natuurlijk, een lekker shotje met Jagermeister. Je bent pas echt een wintersporter als je een lekker jägermeistertje wegtikt in de avonden. Een goede toevoeging aan dit drankje is een lekker blikje redbull. Wanneer je de redbull combineert met de jagermeister, ga je hard als een stekker! De naam van deze combinatie is ‘The Flying Hirsch”.

jager-1204255_960_720

Nummer 2. – Goldstrike

Heerlijk man! Wanneer je op wintersport gaat in de Franse Alpen, dan ga je pas echt hard als je een goldstrike er door heen jast. Het beste is als je dit drankje heerlijk puur op drinkt. Krijg je er al zin in? Ik wel! Goldstrike kan je ook lekker mixen met andere dranken, zoals wodka, tonic of fanta.

5011299997_e612bd697a_b

 

Nummer 1. – Apfelkorn

Apfelkorn staat op nummer 1, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. De drank apfelkorn bestaat al sinds 1758 en is een gangmaker op elk àpres ski feestje. Het beste kan je dit drankje puur drinken met een lekker spa roodje, appelsappie of 7-Uppertje. Als je een echte àpres ski wilt beleven, kan deze topper niet missen.

apple-2808778_960_720

Leave a Reply