Bezienswaardigheden / Tips en ideeën / Wintersport

Saint Jean d’Aulps

Wanneer u opzoek bent naar avontuur, plezier en natuur, dan zit u goed bij de Saint Jean d’Aulps. Wintersporten in combinatie met de drie eerder genoemden factoren, is hier absoluut fantastisch! De Saint Jean d’Aulps is onderdeel van de Portes du soleil, maar is nog relatief onbekend als dorp. Wij vertellen u alle nuttige informatie over dit gebied en waarom u hier ene keertje een bezoekje aan moet brengen!

Skigebied

Het skigebied rondom Saint Jean d’Aulps is fantastisch. Zeker voor beginners, families en kinderen is dit gebied uitstekend. Ook kan je hier prima skitochten maken en zijn er voldoende gebieden om off-piste te gaan. Daarnaast is het gebied vrij eenvoudig bereikbaar en heeft een grote variëteit aan pistes.

active-15926__340

 

Sfeer

Het dorpje staat bekent om zijn authentieke sfeer en de kindvriendelijke omgeving. Heerlijk voor families die in alle rust willen bijkomen, maar toch nog activiteiten willen verrichten in en rondom het dorp. Er zijn daarnaast ook vele toeristische attracties. Dat is natuurlijk altijd leuk!

woman-1829436_960_720

 

 

Bereikbaarheid

De  lift van het skigebied is op drie kilometer afstand van het dorpje gelegen. Hierdoor moet je met de auto of de skibus naar het gebied vertrekken. Het is echter de moeite waard om hier naar toe te gaan, want het is een extreem leuk skigebied voor families met kinderen en beginners.

snow-1281636_960_720

Accommodaties

Je kan prima verblijven in de appartementen in Saint Jean d’Aulps. Je hebt hier ook nog de keuze uit de verschillende groottes qua appartementen. Ook heb je hele mooie chalets, waar je niet de hoofdprijs voor betaald. Wel moet je rekening houden met de prijs in de kerstvakantie, die is dan aanzienlijk duurder.

travel-3118083_960_720

Genieten

Probeer het eens uit! Een wintersportvakantie in Saint Jean d’Aulps. Het is geschikt voor families, kinderen en beginnelingen. Daarnaast biedt de omgeving een heerlijke relaxte en ontspannen sfeer voor u aan. Kortom, genieten geblazen wanneer u besluit om hier naar toe te gaan!

winter-background-1853543_960_720

 

Leave a Reply