Travel / Wintersport

4 Redenen om op wintersport te gaan!

Wij weten hoe leuk het is om op wintersport te gaan! Ken jij iemand die dit nog nooit heeft ervaren? Hier zijn 4 redenen om op wintersport te gaan! Wellicht heeft iemand het nodig om een overtuigende speech te krijgen, of iemand die echt een keertje mee moet met de wintersport, maar die het normaal nooit wilt. Met deze redenen, is de kans zeker groter dat je deze persoon overhaalt.

Een geweldige omgeving

Het is zo heerlijk om op de wintersport te gaan. Een van de belangrijkste redenen is de adembenemende frisse en schone lucht in de bergen. Onwijs genieten en ontspannen in de natuur, genieten van je leven en even weg uit de drukte die je thuis ervaart. Even alles lekker vergeten.

Super gezellig

Gezelligheid en wintersport gaan natuurlijk erg goed samen, maar dat weet nog niet iedereen. Na een dag actief bezig zijn, is een heerlijke kopje glühwein of een biertje perfect. Na afloop kan je met een groepje mensen afspreken, om de dag gezellig af te sluiten in een berghutje of in de après-ski!

In de sneeuw eten

Ruik je het al? De heerlijke lucht van de Gulaschsuppe, Käsespätzle of Wienerschnitzel mit pommes. Ook hier is een heerlijk biertje van harte welkom! Doe je skischoenen uit en ga een heerlijk hapje eten. Met een beetje geluk kan je ook lekker buiten zitten en nog een beetje bijkleuren!

Lichaamsbeweging

Skipassen zijn natuurlijk niet gratis, dus je wilt uit de wintersport alles halen wat je wilt. Je gaat inmiddels maar 1 keer per jaar op wintersport. Je probeert er dus alles uit te halen. Dit kan je bijvoorbeeld doen door erg vroeg op te staan en daarna vol goede moet naar de piste door te gaan. Een hele dag lekker sporten en genieten. Je hebt dus erg veel lichaamsbeweging en dat is zeker niet verkeerd voor de gezondheid!

 

Screenshot_8 snowboard-227541_960_720

Leave a Reply